Testissä VENYY -venytystanko

Selän ja takareisien jäykkyyttä? Jumeja hartioissa, lapaluissa ja selkärangassa? Selän liikkuvuus tuntuu alentuneen? Kauneudenhoitoalan ammateissa toistuvat staattinen ja yksipuolinen työasento, etukumarassa työskentely, paikallaan istuminen sekä epäergonomiset työasennot. VENYYtankoa käyttämällä voidaan ennaltaehkäistä työnkuvan tuomia fysiologisia muutoksia kehossa sekä niiden tuomia kiputiloja. Mikäli muutoksia ja kiputiloja on jo syntynyt, toimii VENYY tehokkaana ja turvallisena kuntouttajana. VENYY -tanko oli testattavana Le Sorelle -kauneushoitolassa Naantalissa. Testiryhmään kuuluivat kuusi kauneudenhoitoalan ammattilaista.

Miten VENYY -tanko toimii?

VENYY tanko perustuu sen painon aiheuttamaan vipuvarsivetoon. VENYY painaa 8kg ja aiheuttaa kehoon passiivisen ketjuvenytyksen. Sen avulla voidaan tasata välilevyjen epätasaista painetta. Tuote on erittäin kestävä, tehdään korkealaatuisista raaka-aineista ja kasataan käsin. Tuotteen osat ovat 80% suomalaisia.Tuotteella on vuoden takuu. Takuun voimassaolo edellyttää tuotteen asianmukaista käyttöä. VENYY tanko on verovähennyskelpoinen tuote.

VENYY-tanko tuotekuva

“Tuotteen käyttö oli helppoa ja nopeaa. Siihen pääsi nopeasti käsiksi miten homma toimii!”  “Suosittelisin ehdottomasti kollegoilleni VENYY -tankoa!”

Kipu on vaivannut jo pitkään -auttaako VENYY -tanko silti?

VENYY hankitaan usein kiputilojen kuntoutukseen. Näitä ovat mm. selkä- ja olkapääkivut, ryhdin muutokset, lihaskireydet, välilevypullistumat ja nikamamadaltumat. VENYY on tehokas myös rangan rappeuman kiputilojen kuntoutuksessa sekä olkapäässä kiertäjäkalvosimen oireyhtymässä (jäätynyt tai ahdas olkapää). Pahin kipu saadaan hellittämään muutamissa päivissä, vaikka vaivaa olisi ollut jo kuukausia.

Rauhallinen aloitus on kuntoutuksen kulmakivi

“VENYY -tanko on meillä hoitolalla henkilökunnan tiloissa. Tankoa käytämme vaihtelevasti tauoilla, asiakkaiden välissä tai jossain sopivassa välissä.” “Välillä unohtunut tehdä, mutta muutaman päivän käytöstä huomaa aina eron.”

Venyttelyt aloitetaan max. kerran päivässä, ensimmäisen 2 viikon ajan. Tällöin ärsyke keholle pysyy aluksi maltillisena, jotta keho ehtii palautua venyttelykertojen välissä. Tämän jälkeen käyttöastetta voi lisätä maltillisesti.

“Tuotteen käyttö oli helppoa ja muutaman kerran jälkeen meni jo rutiinilla.” “Nopea ja helppo käyttää joten tekosyyksi käyttämättömyyteen ei ainakaan voi pistää aikaa tai sen vaikeutta.”

“Erityisesti takareisien liikkuvuus parantunut hurjasti ja fasettilukot ovat pysyneet poissa. seisaaltaan käden taakse venyttäminen on ollut superhyvä tehdä nopeasti vaikka ripsihuoltojen välissä.”

Tangon käytön vaivattomuus

Hieman pidemmille ihmisille on olemassa VENYY XL -tanko, joka sopii yli 190cm pituiselle. Tanko on 20cm pidempi ja 2kg painavampi. Tällöin vipuvarret ovat riittävät myös pidemmille henkilöille.

Venyttely VENYYn kanssa on hyvin helppoa! Tuotteen mukana on selkeä ohjematto sekä ohjeet, jotka löytyvät matosta itsestään. Näin varmistetaan, että tuotetta käyttävä saa oikean asennon. Sen lisäksi tuotteen mukana on ohjeet myös paperisina. Verkkosivuilta(LINKKI) löydät tarkat ohjevideot venytyksiin.

“Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tuote maksaa itsensä takaisin nopeasti kun alkaa huomaamaan että sen käytöllä on superhyviä vaikutuksia.” “Tuote on näppärän kokoinen ja helposti liikuteltavissa, tarpeen niin vaatiessa.”

“Pystyn suosittelemaan VENYY -venytystankoa jokaisen työpaikalle taukohuoneeseen, koska sillä saa työkykyä pidettyä helposti ja vaivattomasti yllä ja säännöllisen tekemisen jälkeen tulokset huomaa varmasti.”

 

 

Jeanette Lindwall
VENYY