Olen Jutta Niemi, This Is Beauty Oy:n toimitusjohtaja. Vastuullani on yrityksen operatiivisen johtamisen lisäksi myös yhteistyöt, yrityksen kehittäminen, myynnin johto sekä markkinointi. Olen myös vastuussa sisältöjen suunnittelusta sekä teosta.

Olen liiketoiminnan sekä markkinoinnin moniosaaja sekä yhdeltä koulutukseltani myös kosmetologi. Kauneusmaailma on kiehtonut minua jo pienestä tytöstä lähtien ja sillä kiinnostuksen tiellä ollaan edelleen.

Haluan olla luomassa kauneusalalle täysin uutta yhteisöä sekä verkostoa ja This Is Beauty on se.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ajatuksia tai mietteitä yhteistyöstä, voit olla minuun koska tahansa yhteydessä.

– Jutta Niemi, CEO

Olen Sini Orava, sertifioitu kynsiteknikko ja kouluttaja. Koulutustaustaani kuuluu muun muassa liiketalouden ja markkinoinnin opinnot sekä pitkä liuta kauneusalan koulutuksia. Teen edelleen aktiivisesti liiketyötä kynsien ja ripsien parissa Tampereella sijaitsevassa studiossamme LumosNoxissa.

This is Beautylla vastaan kynsialan sisällöistä. Vastuullani on myös erilaiset yhteistyöt, markkinointia ja sisällöntuotantoa.

-Sini Orava, CCO

Olen Jere Harjula ja toimin This Is Beauty:llä Director of Photography tehtävissä oman yritykseni Jere Julius Oy:n kautta.

Todellinen intohimoni on itseni toteuttaminen minkä tahansa kautta. Rakastan nähdä oman kädenjälkeni asioissa ja mm. kuvaamisen kautta pääsen sen tekemään.

Vastaan This Is Beauty:llä erilaisten kuva- sekä videomateriaalien tuotannosta, aina suunnittelusta lopputulokseen asti. 

– Jere Harjula, Director of Photography

Olen vastuussa This Is Beauty:n mainostilan myynnistä. Tuotan sivustolle myös myynnillisiä artikkeleita. Tavoitteeni on auttaa sivustollamme vierailevia kehittämään oman yrityksensä myyntiä.

Alkujaan olen valmistunut kosmetologiksi. Myöhemmin työn ohessa opiskelin urheiluhierojaksi. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut apteekkivalmisteiden parissa myyntiedustajana. This Is Beauty mahdollistaa minulle paluun kosmetiikan pariin. Fiilis on sama kuin lapsena karkkikaupassa.

Tiina Säteri, Head of Sales & Customer Success

Hei, olen Niina ja toimin This Is Beauty:llä stylistina.

Olen ikuinen kauneudesta nautiskelija ja minusta on innoittavaa nähdä ja kokea erilaisia ympäristöjä ja pukeutumistyylejä. Pyrin myös jatkuvasti rikastuttamaan ja laajentamaan omaa ihmiskuvaani ja kauneuskäsitteitä. 

Vaatteet, kauneus ja tyyli ovat kiinnostaneet minua aina. Yläasteella suunnittelin paljon vaatteita ja opiskelin myöhemmin vaatetusalan artesaaniksi. Vietin vuosia ulkomailla, jonka jälkeen Suomi veti takaisin ja kouluttauduin meikkaajaksi ja stylistiksi. 

Nykyinen elämäni on tasapainoilua lapsiarjen ja yrittäjyyden välillä. Vaippojen vaihdon lomassa olen mm. suorittanut parturi-kampaajan-tutkinnon sekä julkaissut kirjan. Tällä hetkellä teen stailauksia sekä yrityksille, että yksityishenkilöille. 

Minua sekä töitäni pääset kurkistamaan Instagramistani, täältä!

– Niina Lumisalmi, stylisti

Olen Vuorisen Minna, kauneuden alan yrittäjä! Häärään sosiaalisen median ja oman yritykseni parissa ja olen erikoistunut vaalennuksiin & kampauksiin. Toimin myös freelance kouluttajana. Alalla olen ollut 10 vuotta ja rapiat. This Is Beauty:llä vastaan hiuksiin liittyvästä sisällöstä. 

Olen sosiaalinen, iloinen ja avoin! Rakastan kokeilla kaikkea uutta ja lähteä avoimesti kaikkeen mukaan! Ja tässä sitä taas ollaan! Huippua! 

Löydät mut somesta @minnavuorinen & @beautystudiom 

Huippua päästä tähän tiimiin mukaan 😍

– Minna Vuorinen, Hiusasiantuntija & Freelace kouluttaja

Olen Heidi Ranta. This Is Beauty:llä vastaan jalkoihin sekä ihonhoitoon liittyvästä sisällöstä.

Minulla on oma kauneushoitola Turun Kärsämäessä, LEMPI spa & hoitola. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, jalkahoidon at ja hierontaterapeutti. 

Ihon- sekä jalkojenhoito on erittäin lähellä omaa sydäntäni ja siksi vastaankin tästä sisällöstä erityisen mielelläni. Haluan tuoda kollegoilleni mahdollisimman monipuolista sisältöä ja samalla oivalluttaa näkemään uusia asioita.

– Heidi Ranta, Jalka- ja ihoasiantuntija & journalisti

Iida Sippo, -92 syntynyt ripsiin hurahtanut lähihoitaja, kauneusalan yrittäjänalku, somettaja sekä uraäiti Raisiosta.

Toimin This Is Beauty:llä journalistina.

– Iida Sippo, Journalisti

Olen Karoliina Rajaniemi. 31-vuotias esikoispojan äiti, jonka ammatilliset juuret ovat psykiatrisessa hoitotyössä. Yhdistettynä uteliaisuuteen ja haluun kehittää itseä palvelumuotoilun maisteriopinnoissa oli aika ottaa rohkeita askelia kohta omannäköistä elämää. 

Toimin This Is Beauty:llä journalistina. Kirjoitan palvelumuotoilusta sekä siihen liittyvistä työkaluista sekä toimintatavoista.

– Karoliina Rajaniemi, Palvelumuotoilun asiantuntija & journalisti

Olen Henna Mäkitalo, 27-vuotias kosmetologi Varsinais-Suomesta ja toimin This Is Beauty:llä ammattituotetestaajana sekä journalistina.

Päivät vietän apteekkikosmetologina opastaen asiakkaita ihon oikeaoppisessa hoidossa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Nykyisin pyöritän myös kynsialan yritystäni Studio H:ta @studio.h.beauty, joka tarjoaa asiakkailleen mm. matalan kynnyksen kynsipalveluita.
Aina välillä pyörähdän myös muodin parissa vaatemyyjän hommissa.

Vietän aikaa myös somen ja markkinoinnin maailmoissa, sillä kirjoitan omaa @asiaakauneudesta blogiani aktiivisesti. Blogissani pohdin kauneusalaa yleisesti, kerron tuotesuosituksia, jaan kauneusyrittäjän arkea sekä kerron ihon toiminnasta ja sen hoidosta.

– Henna Mäkitalo, Ammattituotetestaaja & vieraileva journalisti

Mie oon Mirka – pohjosen oma lisäys This Is Beauty:n tiimiin!
 
Tulen kirjottahan teille vähän erilaisesta näkökulmasta. On meinaa takana useampi vuosi kauneudenhoitoalan ammattilaisena: minulta löytyy reilusti tietämystä ihonhoidosta, meikkauksesta sekä kampaamotyöstä. 
Rakastan kaikkea glitterhömppää ja etsin aina sitä täydellistä ripsaria… 
Nopeiden arkiaamujen vastapainoksi saatan vapaa-aikanani meikkailla kaikessa rauhassa tovin jos toisen ja tehdä näyttäviä lookeja. 
 
Tulen testailemaan tuotteita innolla, rehellisen mielipiteen antaen. Kerron kenelle tuote mielestäni sopii ja toimiiko tuote niinkuin on luvattu!
 
– Mirka P., Ammattituotetestaaja & journalisti

Olen Karoliina Kujala ja toimin This Is Beauty:llä kuluttajatuotetestaajana. Rakastan meikkaamista ja se onkin stressitömän vapaa-aikani suurin ajankuluttaja.Vapaapäivänä mielummin meikkaan esim neljä erilaista silmämeikkiä kun tyhjään tiskikoneen.

Tuotetestauksista saatte minulta suoran, kaunistelemattoman ja yltiörehellisen selonteon.

– Karoliina Kujala, Kuluttajatuotetestaaja